Ne dorim să fiți pe deplin multumit atunci când cumpărați produse online. Dacă nu sunteți mulțumit de produsele cumpărate, le puteți returna și vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră.

Pentru acest lucru, trebuie să :

1. Ne anunțați în scris intenția de returnare, fără penalități, în termen de 30 zile de la primirea produsului.

2. Trebuie să returnați produsele nefolosite la adresa indicată de către operatorul nostru.

3. După returnarea produselor, contravaloarea acestora va fi plătită în contul indicat de dumneavoastră în termenul legal de 30 de zile. Dacă produsul a fost achiziționat în perioada unei promoții, veți primi exact suma plătită.

În această perioadă, vă rugăm să aveți grijă de produs și de ambalajul acestuia. Puteți desface și folosi produsele numai în măsura în care este necesar sa luați o hotarare dacă doriți să păstrați sau nu produsul. Dacă comandați mai multe produse și utilizați dreptul de returnare, pachetul trebuie să conțină toate produsele livrate și ca acestea să fie în aceleași condiții în care v-au fost livrate (cel mult 1 produs poate fi desigilat, în scop de testare). Nu sunt acceptate produse deteriorare, scrise pe ele sau modificate de orice altă formă

Costurile de returnare nu se rambursează și sunt suportate de către client. Vă recomandăm să solicitați un document de la firma de curierat cu care veți face returnarea. Clientul este răspunzător pentru orice daună, furt sau pierdere pe parcursul returnării produselor.

×