General

Produsele nutriționale Herbalife nu sunt menite să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină boli. Este normal ca un organism hrănit zilnic cu nutriția necesară să aibă o stare generală bună.

Utilizare

Produsele naturiste/bio achiziționate prin carpatias.com sunt însoțite de informații detaliate referitoare la modalitatea de consum.

Garanția

Carpatias garantează calitatea produselo și certifică faptul că produsele sunt fabricate la cele mai înalte standarde de prospețime și puritate pentru întrebuințarea acestora de către clienți. Suntem convinși că produsele vor fi considerate satisfăcătoare din toate punctele de vedere de către clienții nostrii. Totuși, dacă dintr-un motiv anume, un client nu este pe deplin satisfăcut de oricare produs achiziționat de pe carpatias.com, acesta poate solicita vânzătorului o restituire a sumei plătite pentru acel produs în termen de 30 de zile de la data la care a primit produsul.

Această garanție nu se aplica în cazul produselor distruse intenționat sau folosite incorect.

Boli grave și Afecțiuni

Persoanele care suferă de boli sau afecțiuni vor respecta cu prioritate indicațiile medicului curant referitoare la utilizarea a produselor naturiste.