Ultibio Immune Plus 30 veg. caps

138.00 lei

SKU: 202530 Categorie: Etichetă: Product ID: 3073

Descriere

Solgar® Ultibio este o formula fara lactate care contine Lactobacillus plantarum LP299v ™. Fiecare capsula furnizeaza 20 de miliarde de microorganisme ** din aceasta tulpina special cultivata; un microorganism benefic care supravietuieste aciditatii stomacale si care are in spate peste un deceniu de analize stiintifice.
 
Lactobacillus plantarum LP299v™ este o tulpina de bacterii prietenoase care se gaseste in mod natural in intestine. Intestinele sunt responsabile pentru digestia alimentelor, producerea anumitor vitamine si asistarea sistemului imunitar.
 
Tulpina utilizata in Solgar® Ultibio a fost cercetata de peste 10 ani. Studiile au aratat capacitatea acestei tulpini specifice de a supravietui acidului dur al stomacului dupa digestie, astfel incat este livrat direct in sistemul digestiv.
 
Sistemul digestiv gazduieste trilioane de bacterii si sustin intestinul pentru a fi sanatos, precum si pentru a ajuta sistemul imunitar. Consumul de alimente fermentate, cum ar fi iaurt, tempeh, branza si varza acra, poate ajuta la cresterea nivelului de bacterii prietenoase. Daca dieta dvs. nu contine alimente fermentate, va recomandam sa luati un supliment.
 
Solgar® Ultibio este o modalitate sigura de a creste nivelul bacteriilor prietenoase din intestin. O capsula vegetala pe zi va furniza 20 de miliarde de micro-organisme ale acestei tulpini bine cercetate.
 
Toate produsele Solgar® indeplinesc „Standardul de Aur” recunoscut in industrie pentru excelenta. Facut folosind ingrediente naturale si inovand din 1947, Solgar® este suplimentul perfect pentru o sanatate buna – 98% dintre consumatorii Solgar® recomanda marca.*
 
*Sondaj global Praxix pentru clienti online in 2017, care a inclus 3.882 consumatori VMS. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate in locul unei alimentatii echilibrate variate si a unui stil de viata sanatos.
 
Mod de utilizare: numai pentru adulti, o (1) capsula moale pe zi.  A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
 
Ingrediente:  Agent de incarcare: amidon de cartofi;
                           Capsula vegetala: hidroxipropilmeti; guma gelan;
                           Amestec probiotic: Lactobacilus paracasel 8700:2; Lactobacilus plantarum HEAL 9;
                           Agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal; dioxid de siliciu;
                           Vitamina A(sub forma de retinol) 400UI – 120ug;
                           Vitamina D(sub forma de colecalciferol) 30UI – 0.75ug;
                           Vitamina B12(sub forma de metilcobalamina) – 0.38ug.
                         
 
Precautii: In cazul in care sunteti insarcinata, alaptati, sau luati o anumita medicamentatie va rugam consultati medicul inainte de administrarea acestui produs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ultibio Immune Plus 30 veg. caps”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *