Ulei de Macese 10ml Adams

8.76 lei

100 în stoc

SKU: 31025 Categorie: Product ID: 1781

Descriere

Continutul ridicat de acizi grasi nesaturati, linoleic, linolenic, oleic si de vitamina C, cu ajutorul carora contribuie la regenerarea celulelor din epiderma si la cresterea capacitatii lor de productie de colagen si elastina, fiind considerat a fi un ulei antirid.Uleiul de macese este un remediu pentruCicatrici, inclusiv cicatrici vechiEczeme uscatePielea uscataRepara celulele deteriorate ale pielii Reduce ridurile.Uleiul de macese ajuta in tratarea arsurilor de soare. Prin proprietatile sale antiinflamatoare reduce eficient inflamatiile cauzate de soare.Se poate utiliza si pentru masaj, masti si impachetari corporale sau se poate adauga in compozitia produselor cosmetice: creme hidratante, masti, sampoane, balsamuri, geluri, lotiuni tonice, uleiuri de masaj, uleiuri de corp, sapunuri handmade, geluri de dus, produse pentru si dupa barbierit. Se poate adauga in proportie de 3-10%.Citeste mai mult despre benficiile uleiului de macese aici.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de Macese 10ml Adams”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×