Krill Omega 3 500mg 30cps

76.00 lei

SKU: MYE4 Categorie: Etichetă: Product ID: 3102

Descriere

Krill-ul Euphasia Superba este una dintre cele mai mari biomase din lume.
Krill-ul traieste in apele reci si nepoluate ale Antarcticii si se hraneste cu plancton.
Suplimentul nutritiv KRILL OIL OMEGA3 de la myelements furnizeaza ulei pur de la Krill-ul antarctic Euphasia Superb, care reprezinta o sursa naturala, bogata in omega-3 acizi grasi esentiali sub forma de fosfolipide.
Caracteristica cheie a KRILL OIL OMEGA3 este concentratia ridicata a acizilor grasi omega-3 sub forma de fosfolipide, precum si prezenta antioxidantului puternic astaxantina. Formularea de mai sus contribuie la utilizarea directa a Krill Oil Omega 3 de corpul uman, maximizand beneficiile acestuia.
Beneficiile uleiului de Krill sunt numeroase, dovedite stiintific.
Uleiul de krill poate reduce colesterolul marit la adulti, protejand sanatatea cardiovasculara, poate atenua simptomele sindromului premenstrual si cele ale menopauzei, poate imbunatati functiile cognitive si poate ajuta la atenuarea simptomelor artritei si a inflamatiilor.
Tot asa este important de subliniat proprietatile antioxidante ale uleiul de Krill datorate antioxidantului natural astaxantina.
Astaxantina protejeaza uleiul de Krill de efectul oxidarii si mareste rolul lui benefic prin combaterea radicalilor liberi din corp. Suplimentul nutritiv KRILL OIL OMEGA3 de la myelements vine in forma de capsule mici gelatinoase moi de culoare rosie care pot fi administrate ca supliment nutritiv pentru adulti, una sau doua capsule pe zi, preferabil in timpul mesei, sau dupa recomandarea medicului.
KRILL OIL OMEGA3 este disponibil in pachete cu 30 & 60 de capsule gelatinoase moi.
In mod obisnuit o (1) capsula gelatinoasa moale contine: Ulei de Krill 500 mg care furnizeaza: Fosfolipide din Krill 225 mg Omega 3 acizi grasi 125 mg EPA 60 mg DHA 35 mg Astaxantina 55 μg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Krill Omega 3 500mg 30cps”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *