Children’s Chewable DHA chewie gels 90s

145.00 lei

SKU: SLG200557 Categorie: Etichetă: Product ID: 3152

Descriere

Aroma naturala de fructe
Formula speciala, patentata, pe baza de ulei de ton presat la rece, cu stabilitate si calitate ridicata, avand o concentratie mare de acizi grasi Omega 3 DHA si EPA (BioPureDHA™). DHA apartine acizilor grasi Omega 3 si este o componenta structurala esentiala a creierului si a retinei. Creierul este format in proportie de 60% din acizi grasi, cel mai prevalent dintre acestia la nivelul creierului fiind DHA.  DHA este o componenta esentiala a procesului de dezvoltare a creierului si ochilor, in primele etape critice de dezvoltare ale organismului uman, fiind necesar incepand cu aceasta perioada pana la maturitate. Conform datelor stiintifice, nivelurile reduse de DHA la copii pot fi asociate unor schimbari comportamentale si de stare, pierderi de memorie si probleme vizuale si neurologice.
A se administra ca supliment alimentar pentru copii cu varsta peste 4 ani, doua (2) capsule masticabile chewie-gels™ pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului. Mestecati chewie-gels™ in intregime.
Doua (2) capsule chewie-gels™ asigura: BioPure DHA™  Ulei purificat de ton  1.100 mg asigurand ulei de peste bogat in Omega-3: DHA (acid docosahexanoic) 200 mg EPA (acid eicosapentanoic) 48 mg.
 
Ambalaj: 90 chewie-gels
Producator: Solgar Inc., SUA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Children’s Chewable DHA chewie gels 90s”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *