Ceaiul V – ceai pentru prostata si vezica, G75, ceai la punga (reteta originala Andrei Farago)

16.45 lei

SKU: 7051 Categorie: Etichetă: Product ID: 4514

Descriere

Însemnări din manuscrisele farm. Farago cu privire la acest ceai:

 „Semen Cucurbita pepo are bun efect asupra hipertrofiei prostatei. Equisetum se numără între plantele silicate (cenuşă 17%, din care 70% este silicium), din care 5% trece în infuzie şi este solubil. Equisetum este diuretic în mai mare măsură ca de ex. Theobromina, fără alte efecte nocive. Se foloseşte cu bun efect asupra iritaţiei vezicii udului şi contra nefropatiei. Herba Menthae piperitae urmăreşte scopuri desinfectante. Herba Urticaria are efecte binefăcătoare în colici. Flores Sambuci are efect diaforetic, iar Radix Ononidis are şi el efecte diuretice.

Combinaţia este astfel socotită că în nici un caz ceaiul cu efectele lui cumulative să nu dea nicidecât efectele excitative asupra organelor sexuale, a prostatei şi a vezicei urinare. Prin întregirea efectelor diuretice cu dozele minimale a diferitelor plante din compoziţia acestui ceai, urmărim potenţarea efectelor diuretic inexcitative.”

Tip produs: Supliment alimentar

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceaiul V – ceai pentru prostata si vezica, G75, ceai la punga (reteta originala Andrei Farago)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×