Ceaiul G – ceai pentru fiere si rinichi, U63, ceai la punga (reteta originala Andrei Farago)

16.08 lei

SKU: 7045 Categorie: Etichetă: Product ID: 4517

Descriere

Însemnări din manuscrisele farm. Farago cu privire la acest ceai:

„Herba Polygonium este o plantă ce conţine mult siliciu (orto-acid silicium) care este în parte coloidal solubil. Bazat pe experienţe ştiinţifice s-a constatat că toate pietrile de orice natură ale ambelor organe, într-o soluţiune coloidală de silicium se sfărămiţesc, iar dacă încă nu sunt formate, soluţiunea coloidală de silcium nu permite formarea lor. Din aceasta se poate deduce o a-silicoză a organismului care este predestinat formării pietrei de oricare acest gen.

Oleiul etheric al Mentha piperita este singurul ce are aceleaşi proprietăţi ca plantele silicate. Disolvă pietre formate sau împiedică formarea lor.

Radix Ononidis are  efecte diuretice. Vindecarea organismului de a nu mai forma pietre nu este posibilă, totuşi crizele pot fi evitate cu ceaiul de faţă.

Recomandăm ceaiul G pentru litiază biliară, litiază renală, enterită, enterocolită, colecistită, diaree, balonări, dureri  abdominale.”

Tip produs: Supliment alimentar

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceaiul G – ceai pentru fiere si rinichi, U63, ceai la punga (reteta originala Andrei Farago)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×