CALCIUM MAGNESIUM CITRATE 50tablete

54.00 lei

SKU: SLG508 Categorie: Etichetă: Product ID: 2966

Descriere

Magneziul reprezinta un co-factor in peste 300 de procese enzimatice din organismul uman.
Cel putin jumatate din magneziul corpului se afla in oase, in timp ce restul se regaseste in celulele rosii, muschi si alte
tesuturi moi.
Magneziul este implicat in numeroase functii, cum ar fi contractarea musculara si functionarea nervilor, impreuna cu
calciul.
Este de asemenea foarte important in ceea ce priveste sanatatea inimii, producerea energiei si functionarea sistemului digestiv.
Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, doua (2) tablete pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.
Doua (2) tablete asigura: Magneziu (sub forma de citrat) 400mg, 107%VNR*, calciu (sub forma de citrat), agent de incarcare (celuloza microcristalina), agenti de glazurare (hidroxipropilmetilceluloza, glicerina), agenti antiaglomeranti (dioxid de siliciu si acid stearic si stearat de magneziu de origine vegetala), guma de celuloza, cοlorant (dioxid de titan).
Producator: Solgar Inc., SUA
Aleg SOLGAR deoarece:

Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.
Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.
Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CALCIUM MAGNESIUM CITRATE 50tablete”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *